Geen producten gevonden...

Eettafel U-frame 100*100


Stoere en stevige eettafel van Blank Staal en steigerhout. Ook te gebruiken als bureau.

Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

Eettafel U-frame, gemaakt van stalen kokers (100*100 mm) en steigerhout. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 

Behandeling frame
Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto’s is onbehandeld.
 
Aan de onderkant van het frame zijn plastic doppen gemonteerd, zodat uw vloer niet beschadigt.

Behandeling van het blad
Het blad van het meubel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt het meubel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken. Wij brengen beits aan op het meubel. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.

Werking van het hout

Let op, hout werkt. Planken kunnen krimpen, waardoor er kleine kieren kunnen ontstaan. De kleur van het hout kan per tafel afwijken, doordat het gebruikt steigerhout is. Ook kunnen er oneffenheden in de tafels zitten doordat het gebruikt hout is. Dit hoort bij het hout.

Hoogte tafel
De hoogte van de tafel is standaard 75 cm. Er kan voor een hogere maat worden gekozen, de tafel wordt dan inclusief MDF-platen geleverd die precies op het frame passen. Deze kunnen er later ook tussenuit worden gehaald als u de tafel lager wilt plaatsen.


Bezorging
Het is mogelijk de tafel te laten bezorgen. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak in Ede.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Loading...
Bankje U-frame

Bankje U-frame

€195,00
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media