Eettafel Trapezium Eiken


Stoere en stevige eettafel van Staal en Eikenhout.

Levertijd: Afhankelijk van kleur, afmeting en voorraad tussen de 0 tot 6 weken leverbaar

Ook bladen en poten op voorraad! Vraag naar de beschikbare maten.

De eettafel, gemaakt van stalen kokers (100*50 mm) en opgedikt eikenhout is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. Bijna alle maten tafels kunnen gemaakt worden.
 

Behandeling frame
Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het fame op de foto's is mat zwart gepoedercoat.


Hoogte tafel
De hoogte van de tafel is standaard 76 cm. 
 

Behandeling van het blad
Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard is het blad zeer fijn geschuurd. U kunt de tafel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken tegen € 75,- meerprijs. Wij brengen monocoat 2 componenten olie aan op de tafel.  Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een olie aanbrengen op het blad.
 

Bezorging
Het is mogelijk de tafel te laten verzenden. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

Geen reviews gevonden...

Gerelateerde producten

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media