Geen producten gevonden...

Eettafel Steigerbuis


Stoere en stevige eettafel van steigerbuizen. Ook te gebruiken als bureau!

Levertijd: 6 - 8 weken (eerder in overleg mogelijk)

Eettafel steigerbuis, gemaakt van steigerbuizen en steigerhout. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 

Behandeling van het blad
Het blad van het meubel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt het meubel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken. Wij brengen beits aan op het meubel. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.

Werking van het hout

Let op, hout werkt. Planken kunnen krimpen, waardoor er kleine kieren kunnen ontstaan. De kleur van het hout kan per tafel afwijken, doordat het gebruikt steigerhout is. Ook kunnen er oneffenheden in de tafels zitten doordat het gebruikt hout is. Dit hoort bij het hout.

Hoogte tafel
De hoogte van de tafel is standaard 75 cm. Uw heeft de keuze uit meerdere hoogtes.


Bezorging
Het is mogelijk de tafel te laten bezorgen. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak in Ede.Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media