Eettafel John


Stoere en stevige eettafel van Staal en steigerhout. Ook te gebruiken als bureau.

Levertijd: Binnen ongeveer 7 weken gereed

De eettafel, gemaakt van stalen kokers (100*100 mm) en steigerhout, is indiverse maten te bestellen. Uiteraard kan de tafel volledig naar wens samen worden gesteld. Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website. 
 

Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren, staat uw kleur er niet tussen? Zet de kleur dan in het opmerkingeveld, of neem contact met ons op. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming. Foto 1 en 2 zijn Mat Zwart gepoedercoat, de rest Antraciet.
 

Het blad van de tafel is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. Het is mogelijke het hout ook door ons laten behandelen. Dit kan in Grey Wash, White Wash of transparant. Het betreft beits op terpentine basis die diep in het hout trekt. Het hout behoudt hierdoor een natuurlijke, matte look. Het blad op foto 1 en 2 is White Wash, de rest van de foto's zijn transparant.
 

Het is mogelijk de tafel te laten verzenden.
Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak.
 

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media