Geen producten gevonden...

Eettafel Swissline Eiken


Verjongd eiken eettafel, te combineren met al onze onderstellen.

€649,00
€599,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 6 - 9 weken (eerder in overleg mogelijk)

Opgedikte eiken eettafel van 45 mm dik met verjongende randen. Deze eettafel is alleen verkrijgbaar in de aangegeven maten.

Frame
Het is mogelijk om het frame te laten poedercoaten in diverse kleuren. Het poedercoaten beschermt het frame tegen roestvorming en vormt een egale coating over het frame. Het frame op de foto’s is mat zwart gepoedercoat.

Houd wel rekening met de tussenruimte. Doordat het frame naar binnen staat, heb je minder tussenruimte over. Wij rekenen +- 40 cm wat in totaal nodig is voor het frame. Wanneer jij drie stoelen naast elkaar zou willen zetten, heb je een blad nodig van minimaal 2.20 meter.

Behandeling van het blad
U kunt de tafel ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken. Wij brengen monocoat 2 componenten olie aan op de tafel. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een olie aanbrengen op het blad. Het blad op de foto is behandeld met Monocoat Natural en is niet geborsteld.


Hoogte tafel
De hoogte van de tafel is standaard 76 cm.  

Bezorging
Het is mogelijk de tafel te laten bezorgen. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan de tafel ook voor u gemonteerd worden.

Afhalen van de tafel is mogelijk op afspraak in Ede.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media