• Lorem ipsum

Uitstekende kwaliteit gebruikt steigerhout. Zelf binnen- of buiten-meubels maken met oude steigerplanken? Bestel hier je steigerhout, geschuurd en klaar voor…

Artikelcode 45430326
€8,50
Gebruikt steigerhout geschuurd en behandeld Lees meer
Gebruikt steigerhout behandeld
Gebruikt steigerhout geschuurd en behandeld
€8,50
€5,00
Gebruikt steigerhout onbehandeld Lees meer
Gebruikt steigerhout onbehandeld
Gebruikt steigerhout onbehandeld
€5,00
Stukprijs: €5,00 / Meter
Artikelcode 45427556
€6,00
Gebruikt steigerhout geschuurd Lees meer
Gebruikt steigerhout geschuurd
Gebruikt steigerhout geschuurd
€6,00
Artikelcode 45426384
€5,95
Schroeven speciaal voor het monteren van steigerhout. Lees meer
Schroeven voor steigerhout
Schroeven speciaal voor het monteren van steigerhout.
€5,95

Gebruikt steigerhout van meubelkwaliteit.

Begin je bouwproject op basis van gebruikt steigerhout met de juiste materialen. Op deze pagina vind je onze topkwaliteit steigerplanken, geschuurd en al dan niet voorbehandeld, klaar voor verwerking tot precies de meubels of woningdecoratie die jij voor ogen hebt.

Gebruikt steigerhout van de specialist

Als je zelf steigerhouten meubelen maakt en verkoopt, zoals wij, dan weet je natuurlijk wat er nodig is voor het beste resultaat. En dat is: mooi vlak geschaafde, goed behandelde oude steigerplanken zonder resten van spijkers of schroeven. Dat is het basismateriaal voor onze steigerhouten tafels en andere meubels. Ben jij een echte doe-het-zelver en geïnspireerd door ons assortiment om zélf een of meer meubels te maken? Dan doen wij niet kinderachtig. Wij verkopen je met alle liefde precies het juiste basismateriaal voor jouw steigerhout-bouwproject. Eventueel inclusief de speciale steigerhout-schroeven!

Steigerhouten planken op lengte

Wij verkopen de gebruikte steigerplanken op de lengte van 1 meter, 2,5 meter of 5 meter. De breedte is standaard 32cm. Desgewenst kunnen we de steigerhouten planken ook precies voor je op maat zagen. Bijvoorbeeld als je al een bouwtekening hebt en dus precies weet welke lengtes je nodig hebt. Dat kost niks extra.

Behandeling steigerhout

Je kunt onze gebruikte steigerhout planken bestellen in onbehandelde vorm (wel al geschuurd natuurlijk), of voorbehandeld met verschillende soorten lak. Bij de producten hieronder staat een fotootje van de verschillende opties. Als je steigerhout wilt gebruiken voor buitenmeubels of wandjes (een bar van steigerhout buiten kan heel cool zijn!), dan is het aan te raden gelakt steigerhout te gebruiken. Bedenk wel dat je eventuele zaagsneden nog moet nabehandelen, voor jarenlang plezier van je steigerhouten buitenmeubels.

Vraag het de specialisten in gebruikt steigerhout

Zoals gezegd hebben wij er als producent van steigerhouten binnen- en buitenmeubelen inmiddels een beetje verstand van. Dus heb je vragen over de verwerking van steigerhout in een meubelproject? Over de behandeling en verduurzaming van oud steigerhout? Of vragen rond jouw doehetzelf-project met steigerhout? Aarzel niet contact op te nemen.