Inspiratie voor op de muur! | Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
20Sep2018
Inspiratie voor op de muur

Inspiratie voor op de muur

Door: Firma Hout & Staal Reacties: 0

Muurkastje

Een leuke manier om je muur van wat aankleding te voorzien is een tealeaf. Deze wandkastjes zijn weer eens wat anders dan de standaard wandplanken. Deze houten display set van By Boo is een super gaaf decoratie item! Daarnaast geeft het je de mogelijkheid leuke accessoires een bijzonder plekje te geven. Deze gave muurkastjes scoor je bij ons voor €99 euro per set.

 

 

Magneetbord

Hoe leuk is dit magneetbord Flava van By-Boo? Dit ronde magneetbord is niet alleen decoratief, maar ook nog eens heel handig om bijvoorbeeld boodschappenlijstjes of notities op te hangen. Of je het item nu in de woonkamer, keuken of wc hangt, het hangt er gegarandeerd op haar plek. Je scoort dit magneetbord nu al voor €39,95.

 

 

Wandkleed

Kunst aan de muur? Doen! Met dit wandkleed haal je echt een eyecatcher in huis. Het wandkleed geeft een warme en gezellige uitstraling. Naast dit gave wandkleed met groene tinten, hebben we nog veel meer mooie modellen. Bekijk ze snel op onze website!

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.