5x een kleine woonkamer inrichten | Firma Hout & Staal - Firma Hout & Staal
Menu
0
Showroom in ede
Gratis verzending vanaf €200,-
Eigen productie in Ede
Levering in heel Nederland en België
16Apr2018
5x tips voor een kleine woonkamer

5x tips voor een kleine woonkamer

Door: Firma Hout & StaalReacties: 0

Een kleine woonkamer, veel van ons worstelen ermee. Niet iedereen is immers gezegend met een enorm huis. Maar dat betekent niet dat je jouw woonkamer niet naar jouw wensen in kunt richten! Met deze handige tips helpen we jou om jouw ruimte zo optimaal in te richten. Want met een beetje creativiteit is een hele hoop mogelijk!

 

Tip 1: Luchtigheid

Kies een bank met smalle poten, dat is al een goed begin! Doordat de bank een stukje hoger staat, zie je onder de bank nog een stukje vloer. Dit zorgt voor een gevoel van luchtigheid en ruimte. Neem bijvoorbeeld deVancouver bank, deze bank staat op smalle, metalen pootjes. Deze bank is perfect voor een kleinere woonkamer!

 

Bankstel Vancouver Bankstel Vancouver Bankstel Vancouver onderstel

Bankstel Vancouver € 799,00

 

Tip 2: Maak gebruik van de muren

Niet alles hoeft op de grond te staan, dus maak slim gebruik van je muren. Hang bijvoorbeeld de televisie aan de muur en combineer dit met een mooi tv-meubel eronder. Zorg ervoor dat het tv-meubel weer op smalle poten staat, zoals dittv-meubel van eikenhout en staal. Twee vliegen in één klap!

 

Muur tv-meubel Firma Hout & Staal

 

Tip 3: Gebruik lichte kleuren

Waarschijnlijk heb je deze tip al vaker gehoord, maar hij is het zeker waard om nog een keer genoemd te worden! Want door lichte kleuren te gebruiken, lijkt jouw woonkamer echt een stuk ruimer. Verf de muur bijvoorbeeld in een mooie, lichte kleur grijs. Dat zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, de kleur past ook nog eens goed bij industriële en stoere meubels.

 

Lamp Firma Hout & Staal Tafel Firma Hout & Staal Bank Firma Hout & Staal

 

Ga je liever voor wat meer kleur in huis? Kies dan een mooi, lichte pastelkleur. Bijvoorbeeld olijfgroen, zacht roze of poedertinten. Deze kleuren zorgen ervoor dat de ruimte groter lijkt en passen ook nog eens super goed bij licht houten meubels!

 

Tip 4: Less is more

Wanneer je een kleine woonkamer hebt, ben je snel geneigd om ook kleine meubels te kopen. Vaak denken we dat dit de ruimte groter laat lijken, maar niets is minder waar. Je kunt beter kiezen voor een aantal grote meubelstukken dan de ruimte volbouwen met kleine items. Zet je ruimte niet helemaal vol met meubels, maar beperk je tot een aantal mooie en functionele meubelen en elementen.

 

Firma Hout & Staal

 

Tip 5: Mix & Match

Niet alles hoeft altijd bij elkaar te passen. Combineer industrieel met moderne elementen. Juist door verschillende stijlen te combineren, creëer je gezelligheid en toch ook rust. Ga creatief om met de ruimte die je hebt!

 

Mix & Match Firma Hout & Staal

 

PS. Wist je dat wij al onze meubels op maat voor je maken? Zo kan jij eindeloos blijven mixen en matchen!

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.