Geen producten gevonden...

Bankje Steigerbuis


Bankje passend bij eettafel steigerbuis.

Levertijd: Uw bestelling binnen 2 tot 6 weken gereed om af te halen of te bezorgen.

Bankje steigerbuis, gemaakt van steigerbuizen en steigerhout. Uiteraard kan het bankje volledig naar wens samen worden gesteld. 

Staat uw afmeting er niet tussen, stuur dan even een mailtje naar info@firmahoutenstaal.nl of gebruik het contactformulier op de website.  

 

Behandeling van het blad
Het blad van het bankje is aan de zijkanten dikker gemaakt. Standaard worden de steigerhouten planken geschuurd. U kunt het bankje ook door ons laten behandelen om deze te beschermen tegen vocht en vlekken. Wij brengen beits aan op het bankje. Als u kiest voor een onbehandeld blad, zullen hier kringen in komen. U kunt ook zelf een beits aanbrengen op het blad.

 

Werking van het hout

Let op, hout werkt. Planken kunnen krimpen, waardoor er kleine kieren kunnen ontstaan. De kleur van het hout kan per bankje afwijken, doordat het gebruikt steigerhout is. Ook kunnen er oneffenheden in de bankjes zitten doordat het gebruikt hout is. Dit hoort bij het hout.

 

Zithoogte bankje

De zithoogte van het bankje is standaard 45 cm. Er kan voor een hogere maat worden gekozen.


Bezorging
Het is mogelijk het bankje te laten bezorgen. U dient de poten zelf aan het blad te monteren. Tegen meerprijs kan het bankje ook voor u gemonteerd worden.

 

Afhalen van uw meubel(en) is mogelijk op afspraak in Ede.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media