Geen producten gevonden...

Wanddecoratie hout of metaal voor een warme uitstraling of een cool effect

Wanddecoratie - hout of metaal - neemt een groeiende plaats in bij Firma Hout en Staal. We zijn steeds op zoek naar nieuwe wandversiering voor de moderne woonkamer of gang. Het design van onze muurdecoratie is zeer gevarieerd Sommige mensen zien het als ‘tribal art’, terwijl anderen juist industriële elementen zien. Hoe dan ook, als je op zoek bent naar een wandversiering die opvalt, kunnen wij je een aantal leuke objecten laten zijn.

Muurdecoratie hout

Als je je huis aan het inrichten bent, komt er altijd een moment dat je op zoek gaat naar muurdecoratie. Je kunt natuurlijk een affiche ophangen, maar dat heeft vaak weinig klasse. Terwijl een origineel schilderij van een kunstenaar behoorlijk in de papieren kan gaan lopen. Wij bieden unieke, handgemaakte houten muurdecoratie-objecten, zoals het zogenaamde ‘wiel van de uitvinder’, een replica van ene oud wagenwiel in een fraaie metalen lijst, maar ook een mooie houten klok, gemaakt van een ‘plak’ boomstam, chique door zijn eenvoud en heel betaalbaar.

Metalen wanddecoratie

Ook op het gebied van metalen decoratie-elementen voor aan de wand hebben we een paar originele stukken in de collectie. Zoals een mooi zilverkleurig schild met een fantasie-patroon dat zowel Indisch als Keltisch zou kunnen zijn. Ook mooi is de vierkante metalen decoratie uit twee panelen met een cirkelpatroon erin gefreesd. Dit geeft een mooi effect als het licht er op valt. Niet echt metaal, maar wel zilverkleurig is het decoratiestuk ‘animal skull’ een zilverkleurig gelakte dierenschedel met hoorns.

Metalen spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... wie heeft de mooiste spiegels van het land? Volgens mij komen wij aardig in de buurt, met onze zeer fraaie industriële spiegels in stalen baklijst. Handig bij de buitendeur, voor een laatste visuele check, maar ook welkom tegen de wand van een kleinere ruimte, die daardoor meer diepte krijgt.

Houten wandstrips

Niet echt in dezelfde categorie, want in principe bedoeld als een soort behang voor een gehele muur, vormen toch ook hardhouten strips een fraaie wanddecoratie. Wij verkopen de woodstrips in panelen per vierkante meter.

Meer weten over wanddecoratie hout of metaal?

Voor meer informatie over onze houten en metalen wanddecoratie kun je altijd contact met ons opnemen.

Powered by Lightspeed
- Theme by InStijl Media